Rimmel Scandaleyes shadow paint

/
4 Comments

Nikada nisam bila fan kremastih senki za oci, one su uglavnom na losem glasu upravo zbog toga sto se skupljaju u pregibu kapka, i onda uglavnom odustanem od kupovine istih, i opredelim se za neku duo, ili quattro paleticu.



Medjutim, kada sam slucajno naletela na nijansu Rich Russet, nisam ostala ravnodusna. Na prvi pogled me je odusevila, posluzila sam se testerom, primetila fantasticnu pigmentaciju, i resila da rizikujem. Vec sutradan sam otrcala po novu nijansu, ali o njoj cemo posle!

Rich Russet..hm, braon-bronzana nijansa, sa blagim simerom, i predivnim metalik odsjajem. Spakovana je u preslatku ambalazu, ima 7ml , sto je vise nego dovoljno, imam je vec duze vremena i nikako da je potrosim. Tekstura je bozanstvena, kremasta, lako se nanosi, moze sa aplikatorom koji podseca na onaj od sjaja za usne, ili prstima, svejedno je, kako vama odgovara. Relativno se brzo susi, i treba reagovati na vreme kako biste je uspeli fino izblendati. Savrsena je kada ste u zurbi, dovoljno je da stavite malo senke na predeo kapka, maskaru, sjaj za usne, crveni ili nude karmin, i voala, spremni ste za par minuta!

Golden Bronze, nijansa koja je kupljena svega par sati posle predhodne, i koja se pokazala jednako dobrom! Presavrsena pigmentacija, zadovoljavajuca tekstura, takodje se ne skuplja u pregibu kapka, to je najvaznije!
Predivna zlatno-braon, bronzana, nijansa , sa metalik odsjajem, bez simera. Mozete je koristiti i kao eyeliner, izgleda predivno u kombinaciji sa nekim nude senkicama, i sa tamnijim nijansama crvenog (bordo), braon ili ljubicastog karmina. 


Postoji cak 12 nijansi, dok je kod nas dostupno svega pet,pored ove dve, tu su Slate Grey, Manganese Purple, i Mercury Silver. Za Slate Grey nisam cula pozitivne komentare, tako da se svakako dobro informisite ukoliko imate nameru da se pocastite ovom nijansom.
Zlatkaste trepavice nisu bile u planu :)


Rich Russet i Golden Bronze, mozete takodje koristiti i kao bazu, meni su se i tako odlicno pokazale! I da, obe senkice su vodootporne!
Jos mi samo fali Mercury Silver, i prva tri mesta su moja!

Koji su vasi favoriti sto se tice kremastih senkica?

Da li ste i vi obozavaoci ovih lepotica?

                                                                                               


You may also like

4 коментара :

  1. Inace obozavam Rimmel proizvode ali ne znam iz kog razloga (mozda zato sto nisu toliko hvaljeni u nasoj sferi) nisam do sada probala njihove maskare i senke. Rich russet mi deluje kao super nijansa za dnevnu varijantu posto uglavnom koristim slicne senke i podseca me na moju omiljenu Color tattoo On and on bronze. Definitvno cu baciti pogled kad sledeci putem svratim do Lilly-a, super post!

    Giveaway na mom blogu; sparklygoddess.blogspot.com/2015/09/mini-giveaway.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Obavezno baci pogled, nijansa je prelepa! Ja je takodje koristim za neke dnevne varijante, jer su mi takve nijanse omiljene! Ne znam tacno cenu, mislim da se krece negde oko 400-500 din.

      Избриши
  2. Obožavam kremasta sjenila, a volim i Rimmel, morat ću vidjeti koliko nijansi kod mene ima, ali ne vjerujem da ih ima više od pet, kao i kod vas :/

    ОдговориИзбриши