Crveno, crveno, crveno, crveno je boja ljubavi! I pink!

/
4 Comments
  Mini post o ljubljenim Mac karminima! Danas sam se odlucila da to budu neke pinky, i crvene nijanse, dok za neki od narednih dana pripremam post o svoja dva omiljena nude karmina!


                         Lipstick can't solve all problems, but it's a pretty great start!



Pocecemo od velicanstvenog Ruby Woo. Prelepa nijansa crvene,sa plavim podtonom, idealna za sve prilike!
Ruby Woo je iz kolekcije retro mat, i mogu samo da kazem da znatnije isusuje usne nego njihovi klasicni mat ruzevi, tekstura mu je veoma suva, i to malo otezava njegovo nanosenje. Ali ukoliko usne dobro pripremite, prvo sa pilingom, a zatim nekim 'masnijim' labelom, nema potrebe da se brinete. Pigmentisanost, i postojanost su cista desetka!


Sledeci karmin, je cuveni Rihanna, iz kolekcije Viva Glam. Finish - Frost, sto po definiciji znaci da je kremast, sa sitnim sjajnim cesticama ( u njegovom slucaju zlatnim), srednje postojan i srednje pigmentovan. Sto se ovog karmina tice, malo sam se i razocarala. Za razliku od ostalih, postojanost je srednje zalosna, predpostavljam zbog njegove kremaste teksture, mnogo lakse se skida sa usana, bukvalno jednim potezom, a na to nisam navikla kada su njihovi karmini u pitanju. Izbegavam da ga koristim za neke svecanije prilike, ili izlaske, jer ako ga zaboravim, ostajem bez karmina. Ukoliko vam nije problem da ga nanosite vise puta u toku veceri, rizikujte, nijansa je svakako jedna od najlepsih! 


Sledeci karmin takodje je iz Retro mat kolekcije,ujedno i moj omiljeni All Fired Up. Njegova pigmentacija je neverovatna, kao i postojanost, i cini mi se da manje isusuje usne nego Ruby Woo,i lakse se nanosi. Njegova nijansa je nesto izmedju crvene i roze, crvenkasto-roza, ako se moze tako reci. Ima plavi podton , ali se ne bi reklo, i zato mislim da ova boja ruza apsolutno svima odgovora! 



Za kraj, ostao je Candy Yum Yum! Definitivno karmin koji sam najmanje koristila, a kupljen je medju prvima. Lepa neon pink nijansa,sa plavim podtonom, ne isusuje usne iako je mat, sto ne znaci da treba da izostavite labelo pre nego sto ga nanesete. Idealan za leto, postojan i pigmentovan, ujedno se i lakse nanosi od gore navedenih karmina. 





Swatchevi





Swatchevi na usnama uradjeni su bez olovke, zato su dosta neprecizni.
Da li i vi imate u svojoj kolekciji neki od ovih karmina? Koji su vasi utisci?

                                                                                  









You may also like

4 коментара :

  1. Svi govore da im Ruby Woo užasno isušuje usne i da se teško nanosi, a ja nikada nisam imala problema s njim. Trošim drugo pakovanje, toliko ga volim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da cu i ja kupiti drugo pakovanje kada potrosim ovo, volim da se borim s njim :) Nijansa je stvarno prelepa!

      Избриши