Mac Prep + Prime Fix+

/
3 Comments

    Makeup is self-confidence applied directly to the face! 




Zelim odmah da napomenem da ovo nije fixator !

Prep&Prime Fix+ se moze nazvati popravljacem vaseg makeup-a, tacnije sprejem za setovanje sminke, daje taj sjajni, prirodni finish, samim tim izgledate znatno svezije i odmornije!
Ukoliko nemate nijedan njihov proizvod, Fix+ treba da bude vas prvi!

Ucini da se puder jednostavno stopi sa vasim licem, nakon prvog koriscenja postao je moj miljenik!

Postoji originalna verzija, i verzije sa mirisom lavande, kokosa, ruze, krastavca i citrusnog voca Yuzu.
Standardno pakovanje ima 100ml, i kosta 2,500 din.
Sadrzi gomilu vitamina, prija svim tipovima koze, pogodan je i za osetljivu kozu, sprecava iritacije, neguje i hidrira vasu kozu. Alcohol free.

Sporo se trosi s obzirom da vam je sasvim dovoljno da ga dva-tri puta spricnete, sa udaljenosti od 20-30 cm od vaseg lica.
Mozete da ga koristite kao bazu , pre sminke (i kreme),
nakon sto stavite make up i da biste pojacale intenzitet senke, ili pigmenta. Takodje je odlican i za proizvode koji su se osusili, poput maskare, dovoljno je da sipate malu kolicinu fix+ u bocicu, promuckate, i vasa omiljena maskara spremna je za nove pobede!

Kod poznatog sminkera Wayne Goss-a , primetila sam da koristi seting sprej kako bi dobio efekat photoshop-a, nanosi ga pre mineralnog tecnog pudera, zatim ga nanosi opet, pa jos jedan sloj pudera, dok ne dobije zeljenu prekrivenost. Ispobajte ga i na taj nacin, vase slike izgledace fenomenalno!

Ne mislim da vam je neophodan, ali je svakako koristan, sada trosim svoje drugo pakovanje, i nemam nameru da prestanem da ga koristim.
Tople preporuke!







Da li i vi koristite Prep&Prime Fix+ ?


                                                                      
           


You may also like

3 коментара :