Men may come and go, but lipstick is forever!

/
2 Comments
           
                          "Men may come and go, but lipstick is forever"




  MERLOT

Zanosna nijansa crvene, ni svetla, ni tamna, opisana kao crvena boja sljive. Ne "vristi" crveno, poput Ruby Woo  vec je nekako blaga crvena za svaki dan, rekla bih pristojna. Pa ukoliko trazite nesto tog tipa, ovo je pravi izbor za vas. Pigmentacija, i postojanost su na nivou, u stanju je da se ne pomeri sa usana 4-5h. Imaj taj hladni, tj. plavi pod ton, kremaste teksture, sa mat finishom. Veoma je lak za nanosenje, idealan za sve prilike. (Olovka-Plush red)



















 SIREN

  Divna,predivna   tamno  ljubicasta sa crvenim podtonom.
Obozavam ovu nijansu, to je jednostavno jedan od onih karmina u koji se zaljubite na pravi pogled! Ukoliko zelite da istaknete usne, uz neku blagu sminkom, ovaj ruz je svakako dobra opcija! Mat finish, postojan, pigmentacija odlicna, ponekad ume da se razlije, ali zato uvek kada ga nanosim stavljam i olovku (deep purple). Idealan za crnke! (Olovka- Fuchsia)        




















 MAISON

Mljac, boja cokolade! Tamno braon, sa sivim i rozim podtonom.
Licno, boja me je odusevila, ali kvalitet i ne bas. Uz ovaj karmin, olovka je obavezna, zbog njegove lose pigmentacije, i slabe postojanosti.
Takodje, nema taj mat finish kao ostali iz kolekcije. Preporucujem ga plavusama! (Olovka-Cappuccino)



















SWEET PINK

Ljubicasta-fuksija., ciklama, kako god, sa plavim podtonom. Nezamenjiva letnja nijansa! Neodoljivo podseca na Flat out fabulous od Mac-a, pa ukoliko sebi ne moze da priustite Mac-ov, ovaj je svakako odlicna zamena! Pigmentacija mu je bolja od gore navedenih karmina, tekstura mu je fantasticna, ne isusuje i ne stvara neprijatan osecaj na usnama. (Olovka-Purple rain)




















STREET CRED

Konacno, prelepa roze nijansa, po mom ukusu! Odusevljena sam ovim karminom, i mislim da je moj favorit za ceo zivot! Divna nijansa maline, savrsena za prolece i leto. Kremasta formula, koja ne isusuje usne, savrseno lako se nanosi, postojanost mu je neverovatna, cak i do 7h , pigmentacija odlicna, i ostavlja predivan osecaj na usnama.
Jednostavno, pun pogodak! (Olovka-Hot pink)






            















PALE PINK                                                                          HIPPIE CHIC

Dve svetle nijanse roze, sa razlicitim tonovima. Pale pink - sa plavim, i Hippie chic sa zutim. Obe nijanse vas prosto povezuju sa morem, plazom, i pravim letnjim danima! Ostavila sam ih za kraj, jer na mene nisu ostavili pozitivan utisak.  Pigmentacija je dosta losija nego kod predhodnih karmina, postojanost takodje, mada nije nesto sto se ne moze resiti sa dobrom olovkom.



Cena: 629 din 




Smatram da su pristupacni, da je odnos cene i kvaliteta korektan. Veliki sam fan ovih ruzeva, ne svih nazalost, jer iako su iz iste kolekcije, svaka boja ima razlicitu teksturu i pigmentaciju, neki su losiji neki su i vise nego odlicni, sve zavisi od nijanse.

Da li i vi imate neke iz kolekcije kremastih mat karmina, one koji su vas odusevili ili one na koje ste bacili novac?

                                                                                 















You may also like

2 коментара :