Life is short - Your lashes shouldn't be!

/
11 Comments
                    " Every woman deserves a man who will ruin her lipstick
                                      and not her mascara
! "



Pravo je čudo kako do sada nisam više kuckala o maskarama, s obzirom da su pored hajlajtera moj omiljeni deo šminke. Imala sam nešto više slobodnog vremena nego inače, i udostojila sam se da svaku maskaru o kojoj ću vam danas nešto kratko napisati, pojedinačno uslikam na delu, i verujte mi na reč nije uopšte lako kao što izgleda. Oči su me pekle tokom celog dana, tako da sličnih postova neće biti u skorije vreme, a i želim da mi sve trepuške ostanu na broju. Šalu na stranu, da li kvalitet opravdava cenu i da li je cena možda čak i niska u odnosu na kvalitet, pročitaćete u nastavku posta.
Sve maskare nanošene su u jednom sloju.

Essence "Get BIG! Lashes - Volume Boost" 
Što se tiče Essence maskara, imam iskustva jedino sa ovom. Jedno vreme sam slušala i čitala o njihovim maskarama, pa reko što da ne, cena je niska i ne gubim mnogo. U startu se nismo zgotivile. Pufnasta, na krajevima uža, u sredini deblja četkica, sama po sebi je veoma nezgrapna, i prilikom nanošenja maskare morate biti zaista oprezniji nego inače jer ume da se preslika na kapke. Što se tiče samog efekta maskare, trepavicama ne daje  nikakav poseban volumen, još ih i slepljuje.Sve u svemu, ne verujem da ću je opet kupovati. 

Cena: oko 400 din.
Rok trajanja: 6 meseci od otvaranja.
Pakovanje: 12ml.
Vodootporna: 
Ne.


Maybelline "Volume Express - The Colossal " 


Čuvena žuta Maybelline maskara koja obećava volumen i guste trepavice. Što se mojih trepavica tiče, daje za nijansu bolji efekat od predhodne maskare. Blagi volumen, lepo razdvajanje trepavica, ne trusi se i ne preslikava na kapak. Četkica mi se veoma dopada, kao i sama tekstura maskare. Ne suši se brzinom svetlosti, što vam omogućava da stavite još koji sloj maskare a da to izgleda pristojno. 
Jedna od mojih omiljenih maskara za opušteni dnevni look. 

Cena: oko 800 din.
Rok trajanja:  
6 meseci od otvaranja.
Pakovanje: 
10,7 ml.
Vodootporna: 
Ne.

Maybelline "Volume Express -  The Rocket" 

Još jedna u nizu čudnih i nezgrapnih četkica. Ovo je moja prva Maybelline maskara, i družimo se već neko duže vreme. Doduše sada je već pri kraju i skoro da je i suva. Četkica je silikonska sa mini češljićima koji su u istoj veličini, tekstura pogodna za nadogradjivanje, efekat – i ne tako sjajan. Daje blagi volumen trepavicama, ali ih i slepljuje. Ona je nešto izmedju dve ranije pomenute maskare. Odlična je za neki dnevni izgled, i naravno, uvek možete pored nje koristiti neku drugu četkicu kako biste razdvojili trepavice. Da li ću je opet kupiti? Noup.

Cena: oko 800 din.
Rok trajanja: 
6 meseci od otvaranja.Pakovanje: 9,6 ml.
Vodootporna maskara: 
Ne.


Max Factor "2000 Calorie" 


Verujem da ne postoji devojka koja nije koristila ovu maskaru, ili bar čula za nju. Ja sam je uzela po preporuci prijateljicine majke koja je koristi već godinama i kako ona kaže, probala je i druge ali se uvek vraćala čuvenoj kaloriji. Sa njom ne možete pogrešiti, trepavicama daje idealan dnevni look sa jednim slojem, dok sa dva sloja već dobijam pravi efekat gustih trepavica sa volumenom. Četkica je standardne veličine, sa 
češljićima poredjanim tako da uvijaju trepavice ka gore i savršeno ih razdvajaju. Jedna od omiljenih maskara koju ću kupovati iznova i iznova. 

Cena: 1,200.00 din
Rok trajanja: 6 meseci od otvaranja.
Pakovanje: 9 ml.
Vodootporna maskara: Ne.


Maybelline "Lash Sensational"

Verovatno ste do sada primetili da sam ljubitelj Maybelline maskarica, i ovo je još jedna u nizu miljenica. Lash Sensational je pored Max Factorove maskare, moj favorit za ceo život. Volim efekat koji pruža mojim trepavicama, ne preslikava se, ne trusi se i ne slepljuje trepavice,  ja jednostavno nemam zamerku kada je ova maskara u pitanju.  Ima jedinstvenu gumenu četkicu koja se sastoji od kraćih i dužih češljica, koja je upravo zaslužna za volumen i samo produžavanje vaših trepavica. Potrebna su dva sloja za efekat koji se meni dopada, jer sa jednim slojem baš i ne dobijate na gustini trepavica sa ovom maskarom.

Cena: 
oko 800 din.
Rok trajanja: 
6 meseci od otvaranja.
Pakovanje: 9,5 ml.
Vodootporna maskara: Ne.


Too Faced "Better Than Sex"
I za kraj, kraljica maskara. Kada pogledate sliku, sve će vam biti jasno. Ona ima svoj post (ovde), tako da neću dužiti.

Cena: 3,200.00 din
Rok trajanja: 
6 meseci od otvaranja.
Pakovanje: 
8 ml.
Vodootporna maskara: 
Ne.

Da li ste isprobale neke od ovih maskara i koji su vaši utisci?
Volela bih da mi napišete koja je to maskara kojoj se vi uvek rado vraćate :)









You may also like

11 коментара :

  1. Od ovih probala sam "žutu" i "plavu" Maybelline i, naravno, 2000 calorie. Sa prve dve efekat mi je bio strava (dužina+volumen), kao i sa svakom njihovom maskarom (osim ove nove Push up Drama koja mi i nije nešto). Što se tiče Max Factor-a, sa njom su mi bile trepavice toliko velike da su mi udarale u naočare, što i nije baš praktično :) Uglavnom, ja sam baš zadovoljna bila sa Mabelline, čudi me da nisu ispunile tvoja očekivanja :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Plava nikako, ali žuta jeste donekle.
      Sve zavisi od trepavica, a moje su baš kritične :(
      Hahaha, Max Faktorova je izgleda kraljica drogerijskih maskara :)

      Избриши
  2. Probala sam tu Essence, bas je jedva potrosih pre par dana.Ni meni nije nista posebno, sa svim napisanim se slaze.Ostale nisam probala.Imas divne oci :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман16. мај 2016. 12:56

    Too faced primjetno daje najbolji efekat, in love ❤

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Me too :D Velika mana joj je cena, ali šta je tu je :) Štedim je maximalno!

      Избриши
  4. Super su sve maskare!Probala sam ovu zutu Maybelline i super je,ali od svih najvise volim 2000 calorie(samo sad imam sa zakrivljenom cetkicom)
    Suoer post!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Ja imam lash sensational, mnogo je dobra i mislim da je dosta hvaljena na blogu. Nigde još nisam videla da se neko žali. Super post, baš mi se dopada

    ОдговориИзбриши